maling formning

Maling (Billedkunst) torsdag

Der arbejdes med billedsproget, som giver eleven mulighed for at udtrykke sig uden ord. Gennem processen i arbejdet med fx en tegning, et maleri eller et linoleumstryk oplever eleven glæden ved at fortælle om sig selv, om oplevelser og stemninger på sin helt egen måde. Og at se sit billede udvikle sig giver selvfølelse og tro på egne evner!

Det hele foregår i muntre og trygge rammer med fælles interesse og anerkendelse af hinandens billeder.

Underviser: Anette Heshe Nielsen

Mål: At arbejde med elevens kreative evner.
At give et indblik i farver og mange forskellige materialer, som uld, silke, akrymaling, mandala, papir, lim og saks.
Anvende ting fra naturen, og få en dejlig oplevelse af at lave ting alene eller i fællesskab med andre.

Vi prøver at følge årstiderne både i farver og materialer, og vi laver jule og påsketing.
Det er vigtigt at have en dejlig oplevelse sammen med andre deltagere.

Underviser: Britta Nielsen